دستور طرز تهیه کوکو سیب زمینی به سه روش مختلف

کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پنیر

کوکوی سیب زمینی پفکی

کوکو سیب زمینی در فر,کوکو سیب زمینی با گوشت چرخ کرده,کوکو سیب زمینی شکم پر,کوکو سیب زمینی مجلسی,کوکو سیب زمینی خوشمزه,کوکو سیب زمینی پخته,کوکو سیب زمینی آبپز,کوکو سیب زمینی اسپانیایی,کوکو سیب زمینی اسفناج,کوکو سیب زمینی با مرغ,کوکو سیب زمینی با گوشت,کوکو سیب زمینی با سبزی,کوکو با پوره سیب زمینی,کوکو با ارد سیب زمینی,کوکو سیب زمینی پیاز,کوکو سیب زمینی پنیری,کوکو سیب زمینی پیتزایی,کوکو سیب زمینی تو پر

کوکو سیب زمینی, طرز تهیه کوکو سیب زمینی,دستور پخت کوکو سیب زمینی

••• دستور اول : کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا •••

مواد لازم کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا

روغن زیتون :•: دو قاشق مربا خوری

سیب زمینی پخته و خرد شده :•: یک فنجان و نیم

فلفل دلمه خرد شده :•: یک فنجان

تخم مرغ :•: چهار عدد

سس فلفلی :•: نصف قاشق مرباخوری

نمک ، فلفل و ادویه :•: به میزان لازم

پنیر چدار :•: نصف فنجان

جعفری یا گشنیز خرد شده :•: دو قاشق غذاخوری

فرنی,طرز تهیه فرنی,دستور پخت غذای فرنی

کوکو سیب زمینی, طرز تهیه کوکو سیب زمینی,دستور پخت کوکو سیب زمینی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پنیر

برای شروع دستور آشپزی کوکو سیب زمینی با پنیر ابتدا سیب زمینی ها را خرد می کنیم و در تابه ای پر روغن سرخ می کنیم . سپس در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ها می شکنیم و خوب هم میزنیم تا کف کند . سپس فلفل دلمه ای خرد شده را به همراه روغن زیتون ، سس فلفلی و نمک و ادویه اضافه می کنیم .

حالا مواد را داخل تابه سیب زمینی ها می ریزیم و روی آن پنیر چدار و جعفری خرد شده می ریزیم. بعد از آماده شدن کوکو سیب زمینی آنرا برش می زنیم و سرو می کنیم.

کوکوی لوبیا سبز,طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز,دستور پخت کوکوی لوبیا سبز

کوکو سیب زمینی, طرز تهیه کوکو سیب زمینی,دستور پخت کوکو سیب زمینی

••• دستور اول : کوکو سیب زمینی پفکی •••

مواد لازم کوکوی سیب زمینی پفکی

سیب زمینی :•: یک کیلو

تخم مرغ :•: ۴ تا ۵ عدد

پکینگ پودر :•: یک قاشق مرباخوری سرخالی

نمک و فلفل :•: به مقدار کافی

کوکوی کدو سبز,طرز تهیه کوکوی کدو سبز,دستور پخت کوکوی کدو سبز

کوکو سیب زمینی, طرز تهیه کوکو سیب زمینی,دستور پخت کوکو سیب زمینی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پفکی

برای شروع دستور آشپزی کوکو سیب زمینی خوشمزه و مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را آبپز می کنیم . بعد از پخته شدن سیب زمینی ها پوست آنها را می کنیم و بعد از آن با رنده ریز سیب زمینی ها را رنده می کنیم. تخم مرغ ها را در ظرفی جدا می شکنیم و با همزن یک دقیقه هم میزنیم تا تخم مرغ ها کف کند.

کمی نمک ، فلفل و بکینگ پودر درون ظرف تخم مرغ های میریزیم و هم میزنیم تا ادویه به خورد تخم مرغ برود . سپس سیب زمینی ها را که گذاشته ایم سرد شده اند به تخم مرغ اضافه می کنیم. و خوب مواد را قاطی می کنیم.

تابه ای روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن داخلش می ریزیم. وقتی روغن به خوبی داغ شد مایه کوکوی سیب زمینی را داخل تابه میریزیم. و حرارت زیر تابه را کم می کنیم . حالا با پشت قاشق سطح کوکو را صاف می کنیم تا به خوبی بپزد.

درب تابه را می گذاریم تا کوکوی سیب زمینی بسته شود و بتوانیم برش بزنیم.یک برش به شکل به علاوه روی کوکو می زنیم و کوکو را بر می گردانبم تا دو طرف کوکو بخوبی سرخ شود.

می توانیم برای تزیین کوکو سیب زمینی از گوجه فرنگی و پیازها حلقه شده استفاده کنیم. اگر حوصله داشته باشید می توانید کوکو سیب زمینی را بصورت کتلت دانه دانه درست کنیم.

کوکوی سبزی,طرز تهیه کوکو سبزی,دستور پخت کوکو سبزی

دستور طرز تهیه کوکو سیب زمینی به سه روش مختلف