طرز تهیه خورش بامیه مجلسی

آشپز حرفه ای,آموزش آشپزی حرفه ایآشپزی ایرانی طبخ حرفه ای,دوره آموزش آشپزی حرفه ای,سایت آشپزی حرفه ای,سایت آموزش آشپزی حرفه ای,دوره های آشپزی حرفه ای,طرز تهیه خورش بامیه با لپه,طرز تهیه خورش بامیه با مرغ,طرز تهیه خورش بامیه خوشمزه,طرز تهیه خورش بامیه با گوشت چرخ کرده,طرز تهیه خورش بامیه بدون گوشت,طرز تهیه خورش بامیه مجلسی,طرز تهیه خورش بامیه ایرانی,طرز تهیه خورش بامیه بادمجان,طرز تهیه خورش بامیه با گوشت قلقلی,طرز تهیه خورشت بامیه تصویری,طرز تهیه خورشت بامیه با تصویر,طرز تهیه خورش بامیه جنوبی,طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت چرخ کرده,طرز تهیه یه خورشت بامیه خوشمزه,طرز تهیه خورشت بامیه ساده,طرز تهیه خورشت بامیه بدون گوشت,طرز تهیه ی خورش بامیه

آموزش تصویری درست کردن خورش بامیه مجلسی

خورش بامیه,طرز تهیه خورش بامیه,دستور پخت غذای خورش بامیه عربی

آموزش آشپزی خورش بامیه خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

مواد لازم خورشت بامیه

  • گوشت گوسفندی :•: ۵۰۰ گرم
  • بامیه :•: ۵۰۰ گرم
  • رب گوجه‌فرنگی :•: ۸۰ گرم
  • تمرهندی :•: ۶۰ گرم
  • آبلیمو تازه :•: دو قاشق غذاخوری
  • آب :•: دو لیوان
  • دارچین :•: نصف قاشق چایخوری
  • کره :•: ۷۰ گرم
  • گشنیز خرد شده :•: دو قاشق سوپخوری
  • عصاره لیموترش :•: یک عدد
  • سیر تازه :•: دو حبه
  • پیاز :•: یک عدد
  • روغن مایع :•: یک پیمانه
  • زردچوبه، نمک و فلفل :•: به میزان لازم

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان,دستور پخت خورشت فسنجان

خورش بامیه,طرز تهیه خورش بامیه,دستور پخت غذای خورش بامیه عربی

روش درست کردن خورشت بامیه

ابتدا بامیه ها را تمیز می کنیم و انتهای بامیه ها را می گیریم ، سپس تابه را روی گاز می گذاریم و مقداری روغن در آن میریزیم و بامیه ها را در روغن سرخ می کنیم. توجه داشته باشید انتهای بامیه را طوری جدا کنید که به بافت بامیه ضربه ای وارد نشود.

سپس ظرفی دیگر روی حرارت می گذاریم و با کره پیاز و سیر را داخلش به خوبی تفت می دهیم. گوشت را به صورت گوشت قورمه سبزی خرد می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم. مقداری تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

در انتها نمک و ادویه اضافه می کنیم و روی خورشت بامیه آب اضافه می کنیم تا گوشت به خوبی بپزد. بعد از پختن گوشت بامیه ها را به خورش بامیه اضافه می کنیم. سپس باقی مواد را به جز گشنیز به خورش می افزاییم.

پس از اینکه خورشت بامیه چند جوش خورد و جا افتاد ، گشنیز را نیز به خورش اضافه می کنیم و بهعد از چند قل خورشت ما اماده سرو است.

خورش قیمه,طرز تهیه خورش قیمه,دستور پخت خورش قیمه

خورش بامیه , طرز تهیه خورشت بامیه , دستور پخت خورش بامیه عربی

شناخته شده‌ترین غذایی که با بامیه پخته می‌شود، «خورش بامیه» است. سبک پخت خورش بامیه مثل دیگر خورش‌های ایرانی است و البته یک فوت کوزه‌گری هم دارد که اگر آن را رعایت نکنید. خورش‌تان طعم و رنگ دلخواه‌تان را نخواهد داشت و حتی ممکن است اگر بار اول‌تان است که آن را می‌پزید، شما و بقیه خورندگان را برای همیشه از این خورش خوشمزه، دلزده کند.

دستور طرز تهیه و فوت و فن های خورش بامیه خوشمزه و مجلسی

خاصیت های بامیه

سرشار از خاصیت

بامیه بسیار کم کالری است و منبع خوبی برای فیبر است. بامیه منبع خوبی برای ویتامین‌های آ و سی است. اگرچه در صورتی که خورش آن را می‌پزید، دیگر نباید روی ویتامین سی این گیاه حساب کنید. بامیه همچنین به دلیل داشتن کلسیم مناسب برای رفع پوکی استخوان و به دلیل داشتن پتاسیم خواص ضدفشار خون دارد.

دستور طرز تهیه و فوت و فن های خورش بامیه خوشمزه و مجلسی

مواردی که باید هنگام پخت بامیه رعایت کنیم؟

با دقت پاک کنید!

نکته مهم در پخت خورش بامیه آن است که نباید بامیه‌تان له شود و خورش‌تان لیز و زیادی پرلعاب شود.

دستور طرز تهیه و فوت و فن های خورش بامیه خوشمزه و مجلسی

خورش بامیه , طرز تهیه خورشت بامیه , دستور پخت خورش بامیه عربی

مواد لازم برای چهارنفر:

  • گوشت ماهیچه با قلم: ۷۵۰ گرم
  • پیاز متوسط: یک عدد
  • بامیه: نیم کیلو
  • سیر کوبیده: چهار تا پنج پر
  • رب‌گوجه‌فرنگی: دو تا سه قاشق غذاخوری
  • آب‌غوره: یک قاشق
  • زردچوبه: یک قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک و روغن: به میزان لازم

دستور طرز تهیه و فوت و فن های خورش بامیه خوشمزه و مجلسی

خورش بامیه , طرز تهیه خورشت بامیه , دستور پخت خورش بامیه عربی

روش درست کردن:

بامیه‌ها را بشوریم و دم آنها را کوتاه کنید. بعد آن را در یک ظرف جداگانه کمی تفت بدهید و کنار بگذارید. فقط مراقب باشید که نباید ساقه‌ها را زیاد کوتاه کنید، چون در این صورت وقت جوشیدن، مواد داخل بامیه از آن بیرون می‌آید و خورش‌تان لزج و لیز می‌شود. بعد از آن پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدهید. سپس گوشتی را که قبلاً خرد کرده و شسته‌اید را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید و بعد از آن زردچوبه و سیر را اضافه کنید. آخر از همه باید رب و فلفل را به بقیه مواد بیفزایید.

سپس سه پیمانه آب روی گوشت بریزید تا بجوشد. در دیگ را بگذارید و شعله را کم کنید تا گوشت خوب بپزد. پس از اینکه گوشت حدود دو ساعت پخت، بامیه را روی گوشت بریزید و نمک و آب‌غوره اضافه کنید و آرام هم بزنید. این خورش باید کم آب باشد. بعد از آنکه برای حدود یک ساعت دیگر خورش با بامیه و چاشنی‌ها پخت و خوب جا افتاد، می‌توانید شعله را خاموش کنید. اگر چه می‌توانید بعد از تفت دادن گوشت، بامیه را به مواد اضافه کنید و بگذارید، همراه با بقیه مواد بپزد، اما در این صورت احتمالاً بامیه‌تان وا می‌رود، چون زمان مورد نیاز برای پخت گوشت و بامیه متفاوت است.

این خورش تزئین خاصی ندارد، اما بعضی آن را با سیب سرخ کرده تزئین می‌کنند، اما بیشتر آشپزها، این خورش را بدون تزئین و چلو را مثل بیشتر چلو خورش‌های ایرانی با زعفران و زرشک تزئین می‌کنند و سر سفره می‌آورند.

دستور طرز تهیه و فوت و فن های خورش بامیه خوشمزه و مجلسی

برای اینکه دست پختمان بهتر شود:

-در استان‌های فارس و خوزستان چاشنی خورش را به جای رب‌گوجه‌فرنگی، شیره تمرهندی یا رب‌انار می‌زنند. البته می‌توانند به جای آبغوره از غوره تازه یا غوره منجمد شده در فریزر استفاده کنید.

– اگر ترجیح می‌دهید که طعم خورش‌تان بیشتر ملس باشد تا ترش، می‌توانید به جای آبغوره، آلو‌زرد به خورش اضافه کنید.

– اگر می‌خواهید خورش‌تان خوش رنگ‌تر شود، می‌توانید همراه بامیه، یکی دو گوجه تفت داده شده هم اضافه کنید.

دستور طرز تهیه و فوت و فن های خورش بامیه خوشمزه و مجلسی

آموزش تصویری درست کردن خورش بامیه مجلسی